Sobre nosaltres

Presentació

Metall-lògic ofereix serveis per a la construcció d'estructures i perfileria d'acer inoxidable, acer al carboni i alumini. Ens presentem com una empresa enfocada a la subcontractació de processos de tall i deformació, així com en soldadura i assemblatge de conjunts.

La nostra companyia va ser fundada a l'any 1997 com una empresa local, fabricant varis productes i proveïnt serveis per a altres indústries. Concentrant-nos en conceptes de desenvolupament a llarg termini, avui ens posicionem per ser un solució especialitzada en el món dels processos industrials de gran capacitat, amb l'anhel de donar servei a les indústries del territori. La nostre empresa treballa sota comanda i al detall, adaptant-se a les necessitats de cada client i oferint un servei integral entre l'assessoramenten el disseny i una entrega diligent.

Missió

Els nostres processos

Tall làser

Fibra de 6kW

Disposem de maquinària pel tall làser amb capacitat per a tallar xapa de fins a 20mm d'espessor i 6000x2000mm

Punxonat

Percutor elèctric 1600 g/min

Amb capacitat per a perforar i conformar xapa de fins a 7000mm de llargada

Plegat

500 tones / 7000mm

Disposem de múltiples plegadores amb capacitat pel plegat de xapa de fins a 7000mm de llargada

Cilindrat

Ø3000x3000mm fins a 30mm

Realitzem cilindres i conus, des de petites fins a grans dimensions.

Àrees de Treball

Metall-lògic té més de 20 anys d'experiència en treballs de subcontractació per a indústries amb una gran ventall de treballs específics. Seguidament es detallen uns quants sectors on els nostres productes tenen sortida.

Indústria manufacturera

Metall-lògic ofereix serveis a empreses manufactureres, amb línies de producció, cintes de transport, manteniment i adaptació de maquinària existent.

Caldereria i fluids

Oferim serveis de corbat, de plegat i soldadura per a la fabricació d'elements de calderaria, forns, xemaneies i canonades de gran dimensió.

Construcció

Oferim un servei industrial a serralleries especialitzades per a la realització de projectes de construcció: perfileria metàl·lica, marcs, premarcs, empits, suports, vallats, escales, baranes i qualsevol treball genèric sota plànol.

Maquinària industrial

Dins de la àmplia gamma de productes que ofereix Metall-lògic, el seu camp d'especialització més palpable és el de la maquinària industrial. Ens presentem com una empresa preparada i enfocada per a projectes a nivell de subcontractació encomandats per equips de disseny i d'enginyeria externs.

Sobre nosaltres

Metall-lògic és una empresa propera i de confiança que t'oferirà un servei integral de tall, perforat, plegat, soldat i muntat en xapa i perfileria metàl·lica. Disposem de maquinària especial de grans dimensions i de la última tecnologia per donar un servei global, ràpid i eficient.

Llegeix més

La nostra història

 • 1997

  Fundació de la societat. Metall-lògic S.L s'estableix al polígon industrial Susvalls, del municipi ginoní de Cassà de la Selva.

 • 1998

  Amb l'anhel de donar servei a la petita indústria serrallera, l'empresa s'especialitza en el món de la construcció, amb la manufactura de perfileria metàl·lica i muntatges.

 • 2000

  Adquisició de la primera plegadora CNC de 6000mm i 250 tones de pressió

 • 2002

  Adquisició de la primera punxonadora CNC

 • 2004

  Adquisició de la primera punxonadora/cisalla de gran format amb càrrega i descàrrega automàtica

 • 2008

  Ampliació de la nau existent fins als 5000 m2 productius

 • 2010

  Adquisició d'una plegadora de 7000mm amb una pressió de fins a 500tn

 • 2013

  Adquisició d'una nova punxonadora elèctrica amb capacitat de tall 7000x1500 amb reposició i càrrega i descàrrega automàtica

 • 2016

  Construcció d'una nova nau de 800 m2 productius

 • 2017

  Adquisició de dos màquines làser de 6000x2000mm i 3000x1500mm amb tecnologia de fibra i 6kW de potència. Amb capacitat per al tall de fins a 20mm de gruix en acer inoxidable

Missió i visió

Des de la nostra fundació l'afany de METALL-LÒGIC ha estat oferir un servei integral, basat en la sinergia d'un equip de professionals de les construccions metàl·liques.

La proposta de valor que oferim és la garantia i la qualitat de tenir un parc de maquinària d'última tecnologia, amb agilitat per adaptar-nos a les exigències del mercat.

Llegeix la nostra història
Comunicació

Oferim assessorament industrial. Demana'ns pressupost sense compromís!

Gestió del talent

Si vols treballar amb nosaltres envia'ns el teu CV!

Aprofitament dels recursos

Disposem d'indicadors d'optimització de xapa i de tecnologia que ens permet controlar la traçabilitat dels retalls.

Desenvolupament tecnològic

Renovem constantment el nostre parc de maquinària. Gràcies a aquesta inversió podem oferir un servei ràpid i de qualitat als nostres clients.