Notícies

INSTAL·LACIÓ FOTOVOLTÀICA D’AUTOCONSUM SOBRE COBERTA DE 120 KWP

A Metall-lògic hem realitzat una instal·lació d’autoconsum sobre coberta, consistent en un camp fotovoltaic format per 300 mòduls de 400 Wp cadascun, creant així una instal·lació fotovoltaica de 120 kWp de potència pic. S’ha instal·lat 1 inversor amb una potència nominal de 100 kW.

Aquest projecte ha estat acollit al programa d’incentius lligats a l’autoconsum i l’emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU; concretament al programa d’incentius 2 el qual correspon a la realització d’instal·lacions d’autoconsum amb fons d’energia renovable en sectors productius de l’economia, amb o sense emmagatzematge.

Informe per instal·lacions que superin els 100 kW de potència de generació:

  • AQUÍ
  • NOTA INFORMATIVA REFERENT AL CANAL DE DENÚNCIES

    Mitjançant el present, ens complau poder-vos comunicar que la nostra entitat ha instaurat un canal de denúncies per complir amb les noves obligacions legals que sorgeixen arran d'entrada en vigor de la Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informen sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció.

    Per aquest motiu volem informar els nostres treballadors, i tota persona que tingui o pugui tenir una relació professional amb la nostra entitat, les DADES D'ACCÉS al canal de denúncies:

    ACCÉS AL CANAL DE DENÚNCIES

  • AQUÍ
  • També podeu accedir mitjançant l'escaneig del codi QR següent: